Produktai
Batonėlis NOMEDA
Du sluoksniai „Pergalės“ fabrike kepamų traškių vaflių, perteptų sultingų lietuviškų obuolių iš geriausių sodų tyre su skrudintų migdolų ir žemės riešutų gabaliukais. Kultiniai, kakaviniu glaistu aplieti batonėliai, sukurti dar 1968 m.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1752 kJ / 416 kcal |
Riebalai | 12 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,7 g |
Angliavandeniai | 71 g |
iš kurių cukrų | 63 g |
Baltymai | 4,1 g |
Druska | 0,05 g |
Svoris | 90 g |
Pakuotės išmatavimai | 120x190x40 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179182024 |
Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė 41 % (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), smulkinti kepinti migdolai 8 %, vaflių lakštai 5 % ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: sviestmedžių, palmių), liesi kakavos milteliai 3,5 %, smulkinti kepinti žemės riešutai 2 %, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, trinatrio citratas; stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga.
Gali būti lazdynų, pieno (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų.
Dedame visas pastangas užtikrinti kokybę, tačiau riešutuose gal būti organinės kilmės priemaišų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje. P