Produktai
Lazdynų riešutai juodajame šokolade
Sakoma, kad ne grandioziniai, bet maži dalykai daro mus laimingais. O jeigu tai – mišku dar kvepiantys traškūs lazdyno riešutai, padengti sodraus skonio juoduoju šokoladu, būti laimingais kasdien daug paprasčiau. Klasikinio skonio riešutų ir šokolado dražė PICKS – rankų darbo, be dirbtinių dažiklių ir GMO. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 proc.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2328 kJ / 559 kcal |
Riebalai | 36 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 15 g |
Angliavandeniai | 47 g |
iš kurių cukrų | 40 g |
Baltymai | 7,7 g |
Druska | 0,01 g |
Skaidulinės medžiagos | 6,8 g |
Svoris | 90 g |
Pakuotės išmatavimai | 130x28x195 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179116968 |
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 71 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), kepinti lazdynų riešutai 22 %, cukrus, gliukozės sirupas, cukraus sirupas (cukrus, vanduo), liesi kakavos milteliai, stabilizatorius: akacijų derva, palmių ir kokosų riebalai, glajinė medžiaga šelakas.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %.
Gali būti pieno (įskaitant laktozę), migdolų, makadamijų, žemės riešutų ir jų produktų. Dedame visas pastangas užtikrinti kokybę, tačiau lazdynų riešutuose gali būti riešutų kevalų.
Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.