Produktai

Lazdynų riešutai juodajame šokolade

Sakoma, kad ne grandioziniai, bet maži dalykai daro mus laimingais. O jeigu tai – mišku dar kvepiantys traškūs lazdyno riešutai, padengti sodraus skonio juoduoju šokoladu, būti laimingais kasdien daug paprasčiau. Klasikinio skonio riešutų ir šokolado dražė PICKS – rankų darbo, be dirbtinių dažiklių ir GMO. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 proc.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2328 kJ / 559 kcal
Riebalai 36 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g
Angliavandeniai 47 g
iš kurių cukrų 40 g
Baltymai 7,7 g
Druska 0,01 g
Skaidulinės medžiagos 6,8 g
Svoris 90 g
Pakuotės išmatavimai 130x28x195 mm
Brūkšninis kodas 4770179116968

Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 71 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), kepinti lazdynų riešutai 22 %, cukrus, gliukozės sirupas, cukraus sirupas (cukrus, vanduo), liesi kakavos milteliai, stabilizatorius: akacijų derva, palmių ir kokosų riebalai, glajinė medžiaga šelakas. 

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %. 

Gali būti pieno (įskaitant laktozę), migdolų, makadamijų, žemės riešutų ir jų produktų. Dedame visas pastangas užtikrinti kokybę, tačiau lazdynų riešutuose gali būti riešutų kevalų.

Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.