Produktai

Saldainiai PERGALĖ SOSTINĖS CREAM & LIQUEUR

Legendiniai ypatingos technologijos SOSTINĖS saldainiai, kuriems pagaminti reikia net 3 dienų. Pirmiausia suformuojamas trapus šokoladinis saldainio apvalkalas, vėliau jame „nugula“ du vienas kitą papildantys sluoksniai – aksominis sutirštintas pienas ir aromatingas pieno likeris.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1740 kJ / 413 kcal
Riebalai 13 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,1 g
Angliavandeniai 68 g
iš kurių cukrų 64 g
Baltymai 4,1 g
Druska 0,09 g
Svoris 170 g
Pakuotės išmatavimai 160x45x90 mm
Brūkšninis kodas 4770179100127
Svoris 250 g
Pakuotės išmatavimai 40x45x135 mm
Brūkšninis kodas 4770179100189
Svoris 380 g
Pakuotės išmatavimai 203x45x203 mm
Brūkšninis kodas 4770179109939

Šokoladiniai saldainiai su pieniniu likeriniu įdaru 65 %. Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), šokoladas 35 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas 24 %, etilo alkoholis 3,6 % , gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, grietinėlės milteliai 0,2 % , stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga, kukurūzų krakmolas.

Gali būti migdolų, lazdynų, žemės riešutų, glitimo (kviečių) ir jų produktų.

Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.