Produktai
Saldainiai PERGALĖ SOSTINĖS CREAM & LIQUEUR
Legendiniai ypatingos technologijos SOSTINĖS saldainiai, kuriems pagaminti reikia net 3 dienų. Pirmiausia suformuojamas trapus šokoladinis saldainio apvalkalas, vėliau jame „nugula“ du vienas kitą papildantys sluoksniai – aksominis sutirštintas pienas ir aromatingas pieno likeris.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1740 kJ / 413 kcal |
Riebalai | 13 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 8,1 g |
Angliavandeniai | 68 g |
iš kurių cukrų | 64 g |
Baltymai | 4,1 g |
Druska | 0,09 g |
Svoris | 170 g |
Pakuotės išmatavimai | 160x45x90 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179100127 |
Svoris | 250 g |
Pakuotės išmatavimai | 40x45x135 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179100189 |
Svoris | 380 g |
Pakuotės išmatavimai | 203x45x203 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179109939 |
Šokoladiniai saldainiai su pieniniu likeriniu įdaru 65 %. Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), šokoladas 35 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas 24 %, etilo alkoholis 3,6 % , gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, grietinėlės milteliai 0,2 % , stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga, kukurūzų krakmolas.
Gali būti migdolų, lazdynų, žemės riešutų, glitimo (kviečių) ir jų produktų.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.