Produktai
Saldainiai PERGALĖ VILNIUS MARC DE CHAMPAGNE
Po lengvai karstelėjusio juodojo šokolado plutele slepiasi rafinuotas saldainio brangakmenis – purus prancūziškas ganache kremas, suvilgytas aromatingo „Marc de Champagne“ lašeliais. Šampanės vynuogių harmonija burbuliukų ir šokoladinio grietinėlės kremo mėgėjams.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2253 kJ / 541 kcal |
Riebalai | 36 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
Angliavandeniai | 47 g |
iš kurių cukrų | 37 g |
Baltymai | 4,8 g |
Druska | 0,04 g |
Svoris | 200 g |
Pakuotės išmatavimai | 300x290x120 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179996157 |
Sudedamosios dalys: cukrus (kilmės vieta: ES), trinta kakava, kakavos sviestas, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, plakamoji pasterizuota grietinėlė (stabilizatorius karageninas), 2,7 % „Marc de Champagne“ (vynuogių išspaudų spiritas; kilmės šalis: Prancūzija), pasterizuota grietinėlė, augaliniai riebalai (sviestmedžių, alyvpalmių), pieno išrūgų koncentratas, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, pieno baltymai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Gali būti glitimo (kviečių), migdolų, lazdynų, žemės riešutų ir jų produktų.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3°C temperatūroje). Kilmės šalis: Lietuva.