Produktai
Saldainiai PERGALĖ VILNIUS ORIGINAL
Legendiniai saldainiai VILNIUS turi savo charakterį ir istoriją, nes buvo sugalvoti kaip prancūziško deserto – šokoladinių putėsių – atitikmuo. Todėl šie saldainiai – minkšti ir purūs, o jų skonis – subtiliai švelnus. Su niekuo nesupainiojamam saldainiui tekstūrą ir skonines savybes suteikia natūrali grietinėlė, sviestas ir juodasis šokoladas.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2293 kJ / 550 kcal |
Riebalai | 38 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
Angliavandeniai | 46 g |
iš kurių cukrų | 44 g |
Baltymai | 3,2 g |
Druska | 0,01 g |
Svoris | 170 g |
Pakuotės išmatavimai | 160x45x90 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179100080 |
Svoris | 250 g |
Pakuotės išmatavimai | 40x45x135 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179100097 |
Svoris | 380 g |
Pakuotės išmatavimai | 203x45x203 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179109946 |
Šokoladiniai saldainiai su kreminiu šokoladiniu įdaru 70 %. Sudedamosios dalys: šokoladas 30 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, sviestas, trinta kakava, kakavos sviestas, pasterizuota grietinėlė, etilo alkoholis 1,7 %, kvapioji medžiaga.
Gali būti glitimo (kviečių), migdolų, lazdynų, žemės riešutų ir jų produktų.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.