Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Berries su pienišku šokoladu

PERGALĖ Berries saldainių rinkinys su pienišku šokoladu. Dėžutėje – 16 pieniško šokolado saldainių su 4 skirtingais vasaros uogų įdarais:

  • mišku dar kvepiančių mėlynių gaiva trapaus pieniško šokolado širdelėje;
  • kibirkščiuojanti aviečių rūgštelė po aksominio pieniško šokolado sluoksniu;
  • aromatinga braškių vasara pieniško šokolado medalione;
  • prisirpusių vyšnių įdaro bučiniai pieniško šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1952 kJ / 465 kcal
Riebalai 20 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g
Angliavandeniai 68 g
iš kurių cukrų 60 g
Baltymai 3,8 g
Druska 0,2 g
Svoris 117 g
Pakuotės išmatavimai 188x178x26 mm
Brūkšninis kodas 4770179998281

Saldainiai su įdarais: braškių įdaro 11 %; mėlynių įdaro 11 %; aviečių įdaro 11 %; vyšnių įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas 56 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), maltodekstrinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, miško uogų įdaras 0,7 % (cukrus, avietės 23 %, braškės 8 %, mėlynės 6 %, gervuogės 5 %, laukinės vyšnios 5 %, morkų, kinrožės koncentratai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos, stabilizatorius pektinas), braškių įdaras 0,7 % (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, koncentruotos braškių sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: betaninas, augaliniai karotenai; koncentruotos morkų sultys, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinai, koncentruotos juodųjų serbentų, šeivamedžių uogų sultys, antioksidantas natrio metabisulfitas), koncentruotos sultys: mėlynių 0,5 %, vyšnių 0,4 %; vyšnių įdaras 0,4 % (gliukozės sirupas, cukrus, koncentruotos vyšnių sultys, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: betaninas, augaliniai karotenai; natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinai, koncentruotos juodųjų serbentų sultys, antioksidantas natrio metabisulfitas), koncentruotos sultys: braškių 0,3 %, aviečių 0,2 %; emulsikliai: sojų lecitinai, polioksietileno sorbitano monostearatas; kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis. 

Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų. 

Pieniško šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25 %; pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %. Pieniško šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje