Produktai
Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Classic su pienišku šokoladu
PERGALĖ Classic saldainių rinkinys su pienišku šokoladu. Dėžutėje – pieniško šokolado saldainiai su 4 skirtingais įdarais:
- gurmaniškas triufelinis įdaras po aksominio pieniško šokolado sluoksniu;
- sodrios karamelės banga, įkalinta trapaus pieniško šokolado apvalkale;
- amžina šokoladinio skonio klasika švelnaus pieniško šokolado rėmuose;
- mišku dar kvepiantis purus lazdynų riešutų įdaras pieniško šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2148 kJ / 513 kcal |
Riebalai | 28 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 17 g |
Angliavandeniai | 61 g |
iš kurių cukrų | 57 g |
Baltymai | 5 g |
Druska | 0,24 g |
Svoris | 114 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998656 |
Svoris | 171 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x26x246 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998670 |
Svoris | 343 g |
Pakuotės išmatavimai | 330x26x243 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998694 |
Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11,5 %; karamelinio įdaro 11,5 %; triufelinio įdaro 9,5 %; lazdynų riešutų įdaro 9,5 %. Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas 58 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), cukrus, gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, pieno išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), smulkinti kepinti lazdynų riešutai 1 %, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, nenugriebto pieno milteliai, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio poliricinoleatas, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas.
Gali būti žemės riešutų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų.
Pieniško šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25 %, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %. Pieniško šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.