Produktai
Saldainių rinkinys PERGALĖ MILK DESSERTS
Dėžutėje – 16 saldainių su 4 skirtingais įvairių šalių desertų skonio įdarais:
- Prancūzijos desertų klasika – burnoje tirpstančio krembriulė skonio pomada;
- gaivus Amerikietiško citrinų pyrago skonis;
- itališko tiramisu deserto skonio įdaras;
- tradicinio Viktorijos laikų Angliją menančio aviečių ir sūrio pyrago skonio užpildas.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2060 kJ / 492 kcal |
Riebalai | 25 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 15 g |
Angliavandeniai | 63 g |
iš kurių cukrų | 56 g |
Baltymai | 4,1 g |
Druska | 0,22 g |
Svoris | 113 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998366 |
Saldainiai su įdarais: aviečių-sūrio pyrago skonio įdaro 11 %; citrinų pyrago skonio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %; tiramisu skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas 56 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, maskarponė sūrio pasta 1,8 % (maskarponė sūris 50 % (pasterizuota grietinėlė, pasterizuotas nenugriebtas pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas pienas, pasterizuoti kiaušinių tryniai, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos), saldintas sutirštintas pienas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, maltodekstrinas, tiramisu pasta 0,5 % (cukrus, kiaušinių skonio vynas (vynas, cukrus, etilo alkoholis, „Marsala“ vynas, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, kiaušinių trynių milteliai, kvapioji medžiaga) (sudėtyje yra sieros dioksidas), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra sieros dioksidas), gliukozės sirupas, kiaušinių trynių milteliai, vanduo, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, dažiklis amoniakinė karamelė, modifikuotas krakmolas), emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; koncentruotos aviečių sultys 0,27 %, kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, karamelizuoto cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), konservantas kalio sorbatas, koncentruotos citrinų sultys 0,02 %, dažiklis kurkuminas.
Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių) ir jų produktų.
Pieniško šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25 %; pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %. Pieniško šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C.