Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Roses su juoduoju šokoladu

PERGALĖ Roses saldainių rinkinys su juoduoju šokoladu. Dėžutėje – 48 saldainiai su 4 skirtingo skonio įdarais brangiems žmonėms nudžiuginti:

  • sodrios kavos pomada pliūpsnis juodojo šokolado širdelėje; 
  • tirštos karamelės banga po trapiu šokolado sluoksniu;
  • šilko švelnumo šokolado skonio įdaras juodojo šokolado medalione;
  • burnoje tirpstančio krembriulė skonio pomada juodojo šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1948 kJ / 465 kcal
Riebalai 21 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g
Angliavandeniai 64 g
iš kurių cukrų 56 g
Baltymai 3,6 g
Druska 0,1 g
Svoris 348 g
Pakuotės išmatavimai 330x243x26 mm
Brūkšninis kodas 4770179998090

Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11 %; kavos įdaro 11 %; karamelinio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 56 % (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), saldintas sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), tirpi kava 0,06 %, konservantas kalio sorbatas. 

Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų. 

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.