Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys SENASIS VILNIUS su juoduoju šokoladu

Suvenyrinis saldainių rinkinys SENASIS VILNIUS su juoduoju šokoladu. Dėžutėje yra lauktuvės brangiems žmonėms – 48 saldainiai su 4 skirtingo skonio įdarais:

  • burnoje tirpstančio krembriulė skonio  pomada juodojo šokolado apvalkale;
  • tirštos karamelės banga po trapiu šokolado sluoksniu;  
  • aksominis šokolado skonio įdaras juodajame šokolade;
  • įdaras su aromatingu brendžiu juodojo šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1946 kJ / 464 kcal
Riebalai 21 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g
Angliavandeniai 64 g
iš kurių cukrų 56 g
Baltymai 3,6 g
Druska 0,1 g
Svoris 348 g
Pakuotės išmatavimai 243x26x330 mm
Brūkšninis kodas 4770179998335

Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11 %; brendžio įdaro 11 %; karamelinio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 56 % (kilmės vieta – ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), saldintas sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, brendis 0,2 %, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), konservantas kalio sorbatas. 

Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų. 

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.