Produktai
Šokoladinių saldainių rinkinys SENASIS VILNIUS su juoduoju šokoladu
Suvenyrinis saldainių rinkinys SENASIS VILNIUS su juoduoju šokoladu. Dėžutėje yra lauktuvės brangiems žmonėms – 48 saldainiai su 4 skirtingo skonio įdarais:
- burnoje tirpstančio krembriulė skonio pomada juodojo šokolado apvalkale;
- tirštos karamelės banga po trapiu šokolado sluoksniu;
- aksominis šokolado skonio įdaras juodajame šokolade;
- įdaras su aromatingu brendžiu juodojo šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1946 kJ / 464 kcal |
Riebalai | 21 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 13 g |
Angliavandeniai | 64 g |
iš kurių cukrų | 56 g |
Baltymai | 3,6 g |
Druska | 0,1 g |
Svoris | 348 g |
Pakuotės išmatavimai | 243x26x330 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998335 |
Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11 %; brendžio įdaro 11 %; karamelinio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 56 % (kilmės vieta – ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), saldintas sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, brendis 0,2 %, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), konservantas kalio sorbatas.
Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.