Šokolado plytelės
Pieniškas šokoladas PERGALĖ su sausainių įdaru
Šokoladas ir sausainiai. Jų sąjunga yra užburianti. Pieniškai kremiškas šokoladas su ypač skaniu, ypatingo skonio sausainių įdaru.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2344 kJ / 562 kcal |
Riebalai | 36 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 22 g |
Angliavandeniai | 52 g |
iš kurių cukrų | 43 g |
Baltymai | 6,8 g |
Druska | 0,48 g |
Svoris | 100 g |
Pakuotės išmatavimai | 183x76x10 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179992098 |
Cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžių, kokosų, rapsų, dažiklis beta karotenas), kakavos sviestas, grūdų produktai (kvietiniai miltai, visų grūdo dalių produktai [rupūs kvietiniai speltų miltai, dribsnių mišinys (rugiai, kviečiai, miežiai, avižos), rupūs grikių miltai], ryžių miltai), nugriebto pieno milteliai, trinta kakava, nenugriebto pieno milteliai, smulkinti kepinti žemės riešutai, pieno riebalai, emulsikliai: poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai citrinų rūgšties esteriai; sojų lecitinai; gliukozės-fruktozės sirupas, maltodekstrinas, pieno saldžiosios išrūgos, valgomoji druska, kviečių skaidulos, džiovintų morkų gabaliukai, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; malti: imbieras, kardamonas, cinamonas; vitaminų ir mineralinių medžiagų mišinys (mineralinės medžiagos (magnio karbonatas, elementinė geležis); vitaminai [E (DL-α-tokoferilacetatas), pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), B6 (piridoksino hidrochloridas), B2 (riboflavinas), B1 (tiamino mononitratas), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis)], karamelizuoto miežių salyklo miltai.
Pieninio šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32 %.
Gali būti migdolų, lazdynų, kiaušinių ir jų produktų.
Etiketėje pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamieji šios prekės komponentai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.