Produktai
Saldainiai GAIDELIS
Pasiruoškite nustebti, nes šiuos saldainius įkvėpė laikui nepavaldūs sausainiai „Gaidelis“. Traški smulkintų sausainių masė su žiupsneliu kvapnaus cinamono, kardamono ir imbiero mišinio, dosniai aplieta kremišku pieniniu šokoladu. Puikus nostalgijos ir šiuolaikiško malonumo derinys visų kartų atstovams.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2252 kJ / 540 kcal |
Riebalai | 34 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 23 g |
Angliavandeniai | 51 g |
iš kurių cukrų | 28 g |
Baltymai | 5,7 g |
Druska | 0,74 g |
Svoris | 1 g |
Pakuotės išmatavimai | 390x259x225 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179991572 |
Svoris | 7 g |
Pakuotės išmatavimai | 385x290x147 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179995907 |
Sudedamosios dalys: grūdų produktai (kvietiniai miltai, visų grūdo dalių produktai (rupūs kvietiniai speltų miltai, dribsnių mišinys (rugiai, kviečiai, miežiai, avižos), rupūs grikių miltai), ryžių miltai), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių (sudėtyje yra stabilizatorius sorbitano tristearatas), sviestmedžių, kokosų, rapsų, dažiklis beta karotenas), cukrus, kepinti smulkinti žemės riešutai, karamelizuoti išrūgų milteliai (pieno išrūgų milteliai, maltodekstrinas, palmių riebalai, cukrus), nenugriebto pieno milteliai, gliukozes fruktozes sirupas, liesi kakavos milteliai, kviečių skaidulos, džiovintų morkų gabaliukai, valgomoji druska, nugriebto pieno milteliai, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatas, amonio karbonatas; emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; smulkinti: cinamonas, kardamonas, imbieras; emulsikliai sojų lecitinai, vitaminų ir mineralų mišinys (mineralinės medžiagos (magnio karbonatas, elementinė geležis); vitaminai (E (DL-α-tokoferilacetatas), pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), B6 (piridoksino hidrochloridas), B2 (riboflavinas), B1 (tiamino mononitratas), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis)), karamelizuoti miežių salyklo miltai.
Gali būti migdolų, lazdynų ir jo produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.