Produktai
Saldainiai NOMEDA su riešutų kremu ir želė
Jeigu kultinis amerikietiškas „PB&Jelly“ sumuštinis būtų himnas, tada „Nomeda peanut butter&jelly“ – jo sulietuvintas avangardinis remiksas.
Du traškūs vafliai, aplieti aukštos kokybės kakavos glaistu, pavydžiai saugo Lietuvos soduose saulės nubučiuotų obuolių tyrės ir sodraus žemės riešutų sviesto kreme pūpsančius saldžiarūgščius želė gabaliukus.
Ikoniškas amerikietiškas užkandis lietuviška dvasia, kuriam „sumuštinio dėsnis“ negalioja.
Maistingumo deklaracija | 100 g |
Energinė vertė | 1707 kJ / 408 kcal |
Riebalai | 12 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,4 g |
Angliavandeniai | 70 g |
iš kurių cukrų | 59 g |
Baltymai | 4,7 g |
Druska | 0,3 g |
Svoris | 1 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 385x290x233 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179991435 |
Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), trinti kepinti žemės riešutai 21 %, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska,emulsiklis sojų lecitinai), augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: sviestmedžių, palmių), želė gabaliukai 5% (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas; stabilizatorius pektinai, juodųjų morkų sulčių koncentratas, rapsų aliejus, dažikliai: chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, chlorofilinai, anato norbiksinas; kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas; emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapiosios medžiagos, stingdiklis pektinai.
Gali būti lazdynų, migdolų, pieno (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.