Produktai
Šokoladiniai saldainiai PERGALĖ VILNIUS ORIGINAL
Legendiniai saldainiai VILNIUS turi savo charakterį ir istoriją, nes buvo sugalvoti kaip prancūziško deserto – šokoladinių putėsių – atitikmuo. Todėl šie saldainiai – minkšti ir purūs, o jų skonis – subtiliai švelnus. Su niekuo nesupainiojamam saldainiui tekstūrą ir skonines savybes suteikia puri lietuviška grietinėlė ir šviežias sviestas bei grynas sodrus šokoladas. Kad saldainiai ilgiau išliktų šviežūs, kas rytą prieš jų gamybą būtini ingredientai įsigyjami vis iš kitų Lietuvos tiekėjų.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2293 kJ / 550 kcal |
Riebalai | 38 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
Angliavandeniai | 46 g |
iš kurių cukrų | 44 g |
Baltymai | 3,2 g |
Druska | 0,01 g |
Svoris | 1 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 385x290x147 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179100301 |
Svoris | 3 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 280x255x130 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179107126 |
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, sviestas, trinta kakava, kakavos sviestas, grietinėlė, etilo alkoholis (1,7 %), kvapioji medžiaga.
Gali būti glitimo, migdolų, lazdynų, anakardžių, žemės riešutų ir jų produktų pėdsakų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.