Produktai
Saldainiai PERGALĖS VELIUONA
Juoduoju šokoladu iš geriausios rūšies kakavos glaistyti saldainiai su nugriebto pieno, smulkintų vaflių ir romo aromatu viliojančiu aksominiu įdaru. Saldainiai saiko išbandymui.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2133 kJ / 510 kcal |
Riebalai | 30 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 20 g |
Angliavandeniai | 56 g |
iš kurių cukrų | 49 g |
Baltymai | 5,2 g |
Druska | 0,2 g |
Svoris | 1 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 390x259x225 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179104354 |
Svoris | 3 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 280x255x130 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179104347 |
Sudedamosios dalys: cukrus, šokoladas 25 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, kokosų), liesi kakavos milteliai, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, vaflių trupiniai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), kvapioji medžiaga, emulsiklis sojų lecitinai.
Gali būti lazdynų, migdolų, žemės riešutų ir jų produktų.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.