Produktai

Saldainiai PERGALĖS VELIUONA

Juoduoju šokoladu iš geriausios rūšies kakavos glaistyti saldainiai su nugriebto pieno, smulkintų vaflių ir romo aromatu viliojančiu aksominiu įdaru. Saldainiai saiko išbandymui.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2133 kJ / 510 kcal
Riebalai 30 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g
Angliavandeniai 56 g
iš kurių cukrų 49 g
Baltymai 5,2 g
Druska 0,2 g
Svoris 1 Kg
Pakuotės išmatavimai 390x259x225 mm
Brūkšninis kodas 4770179104354
Svoris 3 Kg
Pakuotės išmatavimai 280x255x130 mm
Brūkšninis kodas 4770179104347

Sudedamosios dalys: cukrus, šokoladas 25 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, kokosų), liesi kakavos milteliai, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, vaflių trupiniai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), kvapioji medžiaga, emulsiklis sojų lecitinai.

Gali būti lazdynų, migdolų, žemės riešutų ir jų produktų.

Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.