Produktai
Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ MIX
Asorti saldainiai su trapiu šokolado apvalkalu ir tirštais skirtingo skonio įdarais: BRANDY – tamsus ir sodrus su šlakeliu apelsinų likerio bei brendžio; ADVOKAT – glotnus ir kremiškas su tradiciniu olandišku kiaušinių likeriu; NUTS – su tirštu bei kvapniu riešutų masės įdaru ir nesmulkintu kepintu lazdyno riešutu centre.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2121 kJ / 508 kcal |
Riebalai | 29 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 16 g |
Angliavandeniai | 57 g |
iš kurių cukrų | 50 g |
Baltymai | 4,5 g |
Druska | 0,08 g |
Svoris | 1 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 385x283x130 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179182925 |
Svoris | 5 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 385x290x233 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179183359 |
Saldainiai su kiaušinių likerio skonio įdaru, brendžio ir apelsinų likerio skonio įdaru, įdaru su sveiku lazdyno riešutu. Sudedamosios dalys: šokoladas (50 %) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai (2,2 %), pieno išrūgų milteliai, etilo alkoholis (1,6 %), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, kiaušinių trynių pasta (1,5 %) („Marsala“ vynas, kiaušinių tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, baltymų milteliai, dažikliai: beta karotenas, riboflavinas), liesi kakavos milteliai, pieno cukrus, pieno baltymai, maltodekstrinas, nenugriebto pieno milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, brendis (0,1 %), žemės riešutų masė, lazdynų masė, marcipanas (migdolai, cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas), konservantas kalio sorbatas.
Gali būti kitų riešutų, kviečių ir jų produktų.
Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 45 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.